Istoric

Adrian Crișan achiziționează sc DO&DO Company srl și îi schimbă acționariatul în anul 1995.

În scurt timp și mai ales datorită parteneriatului cu marele concern american 3M, DO&DO Company ajunge să încheie contracte cu firme de talia Romtelecom și Renel, în beneficiul cărora livrează accesorii de rețea pentru cablu clasic de cupru și fibră optică.

Trei ani mai târziu, DO&DO Company își consolidează parteneriatul cu 3M și pornește un altul cu multinaționala japoneză Fujitsu, a doua cea mai importantă companie de furnizare servicii IT din lume după IBM.

Anul 1998 marchează un moment important în dezvoltarea DO&DO Company, mai exact debutul instalării pardoselilor industriale speciale, în urma execuției pentru Romtelecom a circa 50.000 mp de pardoseli PVC ESD în întreaga țară.

Între 1998 și 2003, DO&DO Company alături de 3M, Tarkett, Gerflor și DLW Armstrong aplică peste 200.000 mp de pardoseli de trafic intens și PVC ESD pentru investitori importanți.

Anul 2003 aduce un alt parteneriat important, și de această dată cu Sika, companie elvețiană lider mondial în sectorul materialelor chimice pentru construcții și industrie. Sika acoperă complet gama de pardoseli sintetice, prin producția de materiale ce folosesc tehnologia epoxidică (epoxy), poliuretanică și a metalacrilatelor, produsele lor acoperind toate tipurile de aplicații industriale (ex. ind. alimentară, ind. prelucrătoare, ind. electronică, camere curate) precum și suprafețe cu cerințe de rezistență extremă la agresiune chimică, termică și la șoc mecanic. În plus, întreaga gamă de produse pentru pardoseli de la Sika se bucură de cercetarea și dezvoltarea constantă a chimiștilor și fizicienilor germani, elvețieni, francezi, italieni, olandezi și englezi, răspunzând astfel celor mai exigente cerințe de exploatare.

În urma parteneriatului, DO&DO Company devine aplicator autorizat de pardoseli sintetice Sika și nu se limitează doar în dezvoltarea pardoselilor din rășini sintetice, ci o transformă în activitatea nr.1 a firmei. De altfel, alături de Sika România, DO&DO Company a aplicat peste 500.000 mp de pardoseli sintetice în întreaga țară, de la nord la sud și de la est la vest.

Astfel, pardoselile sintetice reprezintă principala activitate a firmei, alcătuind în prezent peste 85% din cifra de afaceri.

Furnizorii noștri

DO&DO Company se bucură de un parteneriat important cu Sika România pe partea de sisteme de pardoseli sintetice.

Gama variată de materiale și dorința de satisfacere a clienților ne îndeamnă spre colaborări cu principalii furnizori europeni și americani de PVC, precum Tarkett, Gerflor, Forbo, Grabo, DLW-Armstrong, VPI, 3M.

Dezvoltarea companiei

DO&DO Company a făcut o prioritate din achiziția de utilaje performante pentru pregătirea stratului suport (furnizate de Blastrac, lider mondial în tehnologia pregătirii de suprafețe) în scopul dezvoltării relațiilor cu clienții, cât și pentru sporirea competitivității în raport cu concurența, reușind astfel să perfecționeze raportul calitate-preț.

Astfel, dotarea tehnică continuă, precum și instruirea personalului specializat au făcut posibilă realizarea de lucrări complexe, care se întind pe suprafețe ce depășesc 1.000.000 mp în industrii precum cea automotive, electronică, alimentară, farmaceutică și textilă, la care se adaugă o serie importantă de hale industriale și de supermarketuri.

Un punct forte al firmei este reprezentat de cei 15 angajați ai săi, cu o vechime de peste 10 ani, ce reușesc să transforme fiecare lucrare într-o mândrie și să consolideze de asemenea parteneriatele cu beneficiarii, a căror colaborare a fost și este una constantă.

DO&DO Company instalează pardoseli industriale sintetice, pardoseli PVC de trafic, mochete de trafic și pardoseli flotante.

Un bun exemplu reprezintă lucrările pentru Premium AEROTEC Brașov (fabricant componente Airbus)  în 2010 și 2011, unde s-au instalat toate cele trei tipuri de pardoseli, respectiv epoxy (în 3 sisteme), PVC de trafic și mochetă de trafic. Astfel s-au realizat 2500 mp sisteme epoxy de trafic, 1000 mp sisteme epoxy cu rezistență mare la agresiune chimică, 800 mp vopsitorie epoxy, 1500 mp mochetă de trafic în birouri și 800 mp PVC de trafic în spațiile de logistică.

Puncte forte

Vă invităm să consultați prezentarea firmei noastre pentru o imagine detaliată aici.

Vă invităm de asemenea să consultați galeria noastră video, ce oferă detalii asupra procedeurilor de execuție a suprafețelor, aici.

Valorile noastre

Lucrurile care ne definesc sunt lucrurile în care credem:

Calitate. Vremurile dificile pe care le trăim de cele mai multe ori transformă prețul în motorul primordial al căutării. Prețul ajunge astfel să dicteze piața și nu rareori se face rabat de la calitate. Dintotdeauna am rămas la fel de fideli calității, atât în alegerea produselor cu care lucrăm cât și din punct de vedere al execuției lucrărilor. Pentru noi este primordial ca totul să fie definitivat până la cel mai mic detaliu, căci însăși calitatea este pilonul de rezistență al fiecărui proiect.

Rezultate. Munca depusă și efortul investit în absolut toate proiectele noastre se materializează prin lucrări finalizate la termen, ce respectă cu strictețe standardele privind calitatea lucrării. Calificativele pozitive primite în momentul predării lucrărilor, precum și satisfacția clienților ne fac să privim spre rezultatele muncii noastre cu mândrie. Mai mult decât atât, ele ne îndrumă mereu spre o perfecționare continuă, pentru a putea face față cu brio solicitărilor aferente dezvoltării constante din sectorul pardoselilor industriale.

Seriozitate. Dezvoltarea continuă și creșterile înregistrate în cadrul firmei noastre ne-au făcut să atingem gradul de maturitate deziderat. Pentru atingerea acestui obiectiv am muncit cu sârguință si devotament, făcând o prioritate din satisfacerea fiecărui client. De asemenea, consolidarea parteneriatelor cu furnizorii, precum și extinderea rețelei de clienți atât în țară, cât și în străinătate nu ar fi fost posibile în absența unei seriozități scrupuloase. Prin urmare, nu numai că prețuim seriozitatea, ci o considerăm primordială pentru  funcționarea corectă și sănătoasă a oricărei activități.

Eficiență. Drumul spre eficiență coincide cu atingerea gradului de maturitate deziderat. Deseori anevoios sau greoi, trebuie să înțelegem că drumul spre perfecțiune nu poate fi atins fără o dezvoltare continuă, de tip experimental, în care trebuie investit mult timp și pasiune pentru a umple golurile dintre teorie și practică, pentru a redefini și reorganiza sistemul de lucru astfel încât munca depusă, timpul investit și rezultatele obținute să fie direct proporționale. Pentru noi, drumul spre eficiență a însemnat un amplu proces de descoperire, atât în cadrul echipei, cât și din punct de vedere a materialelor folosite, a metodelor de lucru și a timpului investit. Acum putem afirma cu certitudine că suntem suficient de dotați, productivi și competenți pentru a face față oricărei provocări din domeniul nostru de activitate.

Dezvoltare continuă. Viața de zi cu zi ne învață că trebuie să ne perfecționăm, trebuie să fim în permanență tot mai exigenți cu noi înșine și mai experimentați pentru a crește în valoare și pentru a face față dezvoltărilor infinite inerente fiecărui domeniu. Precum în viață, și în interiorul firmei trebuie abordată aceeași viziune, în special atunci când dezideratul firesc este atingerea succesului. Astfel, prioritățile firmei noastre sunt dotarea tehnică, instruirea și perfecționarea activă a personalului, micșorarea timpului de execuție al proiectelor noastre fără a face rabat de la calitate, în scopul obținerii recunoașterii naționale și internaționale.

Echipa

Adrian Marius Crișan

Administrator

Adrian_CrisanAdrian Crișan este Administrator al DO&DO Company din 2003.

A absolvit cursurile Facultății de Electrotehnică (Universitatea Tehnică) din Cluj-Napoca, obținând diploma de inginer în domeniul Electrotehnică.

Anterior anului 1995, Adrian Crișan a ocupat funcția de inginer proiectant timp de 6 ani în cadrul IMMUM (Întreprinderea Mecanică de Mașini și Utilaj Minier) Baia Mare.

Anul 1995 a marcat achiziționarea DO&DO Company srl, respectiv debutul activității pe cont propriu. Din acel moment Adrian Crișan a condus firma cu determinare, devenind un adevărat mentor pentru toți angajații. Capacitățile sale de leadership s-au dovedit vitale pentru buna funcționare a societății, care a rezistat perioadei grele de criză economică din România.

 

Ileana Petrea

Economist

Ileana_PetreaIleana Petrea este absolventă de studii economice ale Facultății de Nord din Baia Mare, specializarea Managementul Firmei. Acestei diplome i se adaugă cea de master obținută în cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, specializarea Finanțe Bănci și Piețe de Capital.

Lucrează în cadrul DO&DO Company din anul 2006, ocupând diferite funcții economice dar și cea de assistant manager, preluând o parte din atribuțiile manageriale în lipsa administratorului. În tot acest timp, Ileana a devenit un element de echilibru în cadrul companiei, întrucât gestionează relațiile cu furnizorii dar și pe cele cu angajații.

Spirit entuziast și dinamic, cu o experiență bogată în managementul firmei, Ileana Petrea este și consilierul direct al administratorului DO&DO Company, Adrian Crișan.

 

Iulia Crișan

Responsabil Marketing, Media & PR

Iulia_CrisanIulia Crișan a studiat Relații Internaționale și Studii Europene în cadrul Facultății de Studii Europene (Universitatea Babeș-Bolyai) din Cluj-Napoca, secția engleză. A beneficiat de o bursă Erasmus în Olanda (Haga), unde a locuit timp de 1 an.

Experiența sa profesională este diversă și include administrarea propriei afaceri-un skateshop în Baia Mare (2007-2009), diferite stagii de practică în domeniul fondurilor structurale efectuate la companii/organizații importante din Cluj (IQuest și PATRIR între 2010 și 2011). Iulia a fost direct implicată și în proiecte de voluntariat precum „TimeBank” (România și Olanda între 2012 și 2014).

În 2012 a fost Project Manager în cadrul Organizației Internaționale The World Wide Web Foundation, unde a conceput integral un program important al WWF intitulat „The Mobile Entrepreneurship Initiative”, ce a fost implementat în diferite părți defavorizate ale Africii. Munca a avut loc exclusiv pe Skype, în limba engleză, cu persoane diferite din Europa, America și Africa.

În cadrul DO&DO Company, Iulia se ocupă de imaginea și reprezentarea firmei atât la nivel național cât și internațional. Printre atribuțiile sale se numără și coordonarea activităților promoționale ale firmei, responsabilitatea ei principală fiind gestionarea strategiei de comunicare a DO&DO Company pe termen mediu-lung.